• ONS KLIMAAT

  Meer dan een kantoorgebouw

 • Maak kennis met onze community

  Een werkklimaat om te presteren

  broken image

  Prins Heerlijk

  Op de begane grond van The Rise bevindt zich Prins Heerlijk. Prins Heerlijk is een gastvrijheidsgerichteorganisatie die jongeren met een verstandelijke beperking of functiebeperking de mogelijkheid biedt om nieuwe vaardigheden op te doen. Vijf dagen in de week verzorgt Prins Heerlijk een heerlijk lunchbuffet. Hiernaast zijn zij het eerste aanspreekpunt bij de receptie, en zijn zij verantwoordelijk voor de vergaderruimtes en de verzorging van de planten.

   

  broken image

  Locals Coffee Bar

  Bij koffiebar Locals geniet je van de lekkerste koffie gemaakt van de fijnste selectie koffiebonen. Elke week branden eigenaren Rachel en Shenol de bonen vers in hun eigen eigen branderij. Hier bestel je de lekkerste espresso’s, cappuccino’s of dirty chai lattes. Enjoy!

  broken image

  General Manager

  Als general manager leidt Dennis de operatie van The Rise. Naast dat hij eigenaar is van The Health Club zorgt hij er samen met alle betrokken partijen voor dat het de huurders aan niks te kort komt.

  broken image

  The Rise Healthclub

  In The Rise wordt er voor gezorgd dat jij er een gezonde lifestyle op nahoudt met voldoende beweging! Als
  trainers van The Rise Healthclub zijn Dennis en Corneil verantwoordelijk voor het gezond houden van de huurders. Deze twee gemotiveerde personal trainers leren je graag alles over fitness en voeding.

 • Onze huurders

   

  broken image

  BM Sigortam

  10e verdieping

  BM Sigortam is gespecialiseerd in het vergelijken van verzekeringen en doet dit al meer dan 20 jaar zelfstandig. Met een breed scala aan verzekeraars, kunnen zij u de verzekering aanbieden die het
  beste bij u en het risico past.

  broken image

  SolidBriq

  8e verdieping

  Ondernemers kunnen met SolidBriq groeien in woninginvesteringen. Met eerlijke, betaalbare en transparante hypotheken brengen zij jouw plannen tot leven.

  broken image

  Edwards Lifesciences

  8e verdieping

  Edwards Lifesciences is pionier op het gebied van patiëntgerichte medische innovaties voor structurele
  hartaandoeningen. Met hun bewezen expertise en toewijding aan kritische zorg en chirurgische monitoring, staan ze aan de top van medische technologie en bieden ze patiënten in meer dan 100 landen wereldwijd betrouwbare, toonaangevende zorg.

  broken image

  Rolande

  7e verdieping

  Rolande gelooft in een toekomst zonder fossiele brandstoffen voor vrachtwagens. Daarom helpen ze organisaties om over te stappen op schone brandstoffen zoals LNG en Bio-LNG, zodat zij samen
  een betere toekomst tegemoet kunnen gaan. Zo dragen ze bij aan een schonere, duurzamere wereld van morgen.

  broken image

  GGN

  4e, 5e, 6e verdieping

  Bij GGN hebben ze een missie: problematische schulden voorkomen. Ze zetten zich in om mensen in beweging te krijgen. Soms met een stevige aanpak, maar meestal met een helpende hand om zo
  de schuldenproblematiek aan te pakken.

  broken image

  Buro Fervent

  3e verdieping

  Buro Fervent is gespecialiseerd in het vinden van de juiste kandidaten voor technische industrieën. Of het nu gaat om tijdelijke of vaste functies, zij helpen je om de juiste ingenieurs en managers te vinden die perfect bij je organisatie passen.

  broken image

  UC Group

  3e verdieping

  UC Group is een interim- en adviesbureau, gerund door ondernemers. Zij geloven dat vakmanschap in
  combinatie met ondernemerschap de sleutel biedt tot succesvolle advisering en
  uitvoering.

  broken image

  PIM Proces & Advies

  3e verdieping

  PIM adviseert en begeleidt zowel opdrachtgevers als opdrachtgevers rondom procesbeheersing. Hierbij wordt specifiek gelet op de samenwerking, klantwaarde en kwaliteit.

  broken image

  ASEGA

  3e verdieping

  ASEGA is een creatief marketingbureau met specialisaties in content marketing, social media, branding en strategie. Ze werken met grote opdrachtgevers uit verschillende sectoren, waaronder retail, vastgoed en MKB. Hun ervaring strekt zich uit tot zowel B2B als B2C, waardoor ze de perfecte oplossing kunnen bieden
  om bedrijven naar het volgende niveau te tillen.

  broken image

  Prologis

  2e verdieping

  Prologis is een toonaangevende aanbieder van bedrijfsruimtes in de Benelux, met een breed aanbod aan
  hoogwaardige opslag- en distributiecentra. Hun locaties zijn strategisch gelegen, waardoor klanten toegang hebben tot belangrijke transportroutes door heel Europa. Prologis heeft ook grondposities voor ontwikkeling in de Benelux.

  broken image

  Techsharks

  2e verdieping

  Ze hebben één gemeenschappelijke ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- en maak industrie. Alles in hun manier van werken draait om hun specialisten, hun haaien. Techsharks: haaien (mensen) die ertoe doen voor bedrijven die ertoe doen.

  broken image

  Bureau voor evenementen

  Begane grond

  Bureau voor evenementen richt zich op het organiseren van waardevolle en onderscheidende evenementen met een wow-factor. Met een creatieve, persoonlijke en moderne twist is hun doel om bedrijven te helpen onvergetelijke evenementen te organiseren die impact maken.

  broken image

  CashFLOWS

  Begane grond

  CashFLOWS helpt ondernemers om grip te krijgen op hun financiën en hun bedrijf succesvol te laten groeien. Ze bieden ondersteuning bij cashflowmanagement, interne organisatie, bedrijfsfinanciering, conflictoplossing en andere ondernemersvraagstukken.

  broken image

  Correct Logistics NL

  Begane grond

   Correct Logistics NL richt zich op procesoptimalisatie en innovatieve mechanisatie-oplossingen om bedrijven te helpen kosten te besparen. Ze bieden advies op maat op het gebied van management en bedrijfsvoering met als doel om de efficiëntie van uw bedrijf te maximaliseren en uw winst te vergroten.

  broken image

  IkPas

  3e verdieping

   IkPas is een paraplucampagne. Dat wil zeggen dat veel organisaties aanhaken bij het organiseren van deze actie. Allereerst doen alle 26 GGD’s en 10 verslavingszorginstellingen in Nederland mee. Daarnaast is het KBO/PCOB een samenwerkingspartner als het gaat om het organiseren van IkPas voor senioren. Ook is er een internationale samenwerking met Alcohol Change UK, omdat IkPas de Nederlandse variant is van Dry January.